dinsdag 13 april 2010

Heidi Montag, de resultaten

Enkele maanden geleden was Heidi Montag een hot beauty-item. De reden daarvoor? De 23-jarige schone (dat is natuurlijk een kwestie van smaak...) heeft op één dag tijd 10 (!) plastische ingrepen laten uitvoeren. Tien ingrepen op die leeftijd?! Zot zijn doet geen zeer, zullen we maar denken. We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen we het resultaat bewonderen *kuchkuch* Make sure dat je op je kont zit want dit is echt wereldschokkend.

Klik op de foto voor de grotere versie - als je daar nood aan hebt

Ja, wat moet je hier op zeggen?! Eerlijk is eerlijk, voor die slanke heupen zou ik een moord begaan maar er een liposuctie op laten uitvoeren, gaat me toch net een stap te ver. Er zijn andere manieren om je lichaam in shape te krijgen.

Die tieten, jawadde, die zijn echt niet in proportie. Het is gewoonweg lelijk. Ze lijken wel op haar lijfje geplakt en je kan van ver zien dat ze fake zijn.

In haar gezicht ziet ze er uit als een combinatie van Frankenstein en Joyce Wildenstein, afgrijselijk. Ze ziet er helemaal geen 23 uit, ze ziet er niet beter uit, het is gewoon te erg voor woorden.

Meer foto's kan je hier bekijken - moest je nog zin hebben - tevens de bron van bovenstaande foto.

Wat vinden jullie? Geslaagd of big FAIL?

6 opmerkingen:

Anna zei

Walgelijk. Een Barbie pop. Ik kan me hier echt druk over maken, 23 jaar en er al zo uit willen zien. Dat ze daar eens een wet voor stemmen om dit tegen te houden. Niet alleen in de VS, maar wereldwijd.

LilKim8 zei

Idd, sommige mensen moeten tegen zichzelf beschermd worden. Daarnaast is ze - willen of niet - een rolmodel, wat gaan we binnenkort krijgen: 15-jarigen die zich laten opvullen en bijtrekken omdat hun idool het ook doet? Onverantwoord en niet eens degelijk geslaagd.

ioon zei

Lelijk.
Ze kan niet eens meer lachen... En het is compleet uit verhouding allemaal.
Zonde

LilKim8 zei

@ ioon: Amen! :)

Kim zei

FAIL FAIL FAIL en nog eens FAIL, of had ik al gezegd dat ik het een FAIL vind?? Wat jammer dat iemand niet zijn ware schoonheid kan zien en zichzelf zo toetakeld!

Anoniem zei

die borsten zijn echt OVERDREVEN!!!