zondag 15 november 2009

Jimmy Choo for H&M: De Buit

Gisteren is het ondenkbare gebeurd: Ik heb een Jimmy Choo-stuk gekocht! Ik had mij er al lang bij neergelegd dat ik niets meer ging vinden toen ik toch nog een prachtige jumpsuit kon vinden. Rond twaalf uur kwamen mijn schoonzus en ik in Antwerpen aan. We liepen twee H&M's af waar niets te zien was toen zij zich ineens herinnerde dat er naast Bershka ook nog een H&M is. Wij daar naartoe en daar stond een hele groep mensen voor de deur te wachten. Wij begonnen ook aan te schuiven maar toen we na tien minuten hoorden dat alles uitverkocht was, besloten we op te geven.

Toen we een kwartier later terug voorbij liepen, was de groep verdwenen. We gingen toch nog eens kijken onder het motto: wie weet vinden we nog iets. En ja hoor, recht naast de deur hing een jumpsuit in maat 40, dat kon ik niet laten liggen. In de Jimmy Choo-afdeling werd al snel duidelijk dat er nog maar weinig schoenen overbleven. Wel zat er een meisje de peeptoe boots te passen. Omdat ik die ook graag wilde, bleven we even staan om te kijken of ze ze ging kopen. Na tien minuten gaven we op en gingen passen. Terwijl ik stond te wachten, werd er een jumpsuit in maat 38 teruggegeven. Ik vroeg aan de verkoopster of ik die ook mocht passen. En dat bleek een perfecte maat voor mij te zijn! De jumpsuit was al binnen.

Wij terug naar het Jimmy Choo-gedeelte waar die griet nog altijd de boots aan het passen was. We hebben nog een kwartier staan wachten terwijl madam maar geen keuze wilde maken en zelfs begon rond te bellen om te vragen of ze ze wel zou kopen. Ik wilde nog op haar afstappen en vragen of ze van plan was de boots te kopen maar dat vond ik net iets té boertig. Dus ben ik maar afgedropen en mijn jumpsuit gaan betalen. Ik vind het jammer van de boots maar ik ben toch superblij met deze beauty!

De jumpsuit werd wel verkocht zonder de riem.

Hebben jullie een item gescoord?

7 opmerkingen:

Joy zei

Gaaf!! :)

Super dat het gelukt is!

LilKim8 zei

Ik vind het ook super, ik had mij echt al ingeprent dat ik niets meer ging hebben. Dat maakt het nog extra speciaal.

Kizzy zei

Ja! 2 paar schoenen en een tasje (webshop en winkel)

LilKim8 zei

Klinkt goed, ik kijk uit naar foto's!

beitjuh zei

leuk dat het gelukt is, zelf vond ik de collecite maar matig

LilKim8 zei

De kleding vond ik buiten de jumpsuit ook maar niets, de schoenen daarentegen <3

Nerdic.. zei

Die jumpsuit is erg mooi!
X fashion-nerdic.