zondag 5 juli 2009

Marlies' Lingerie

Als je zoals ik gezegend bent met een 95C/D kan je maar beter een gespecialiseerde lingeriezaak binnenstappen als je op zoek bent naar een nieuwe beha. Een BH van Hunkemöller of een dergelijke ondergoedwinkel geeft je immers niet de steun die je broodnodig hebt.

Enkele jaren geleden gaf mijn moeder me voor mijn verjaardag enkele setjes van Marlies Dekkers kado en sindsdien ben ik absolute fan! Ik kende haar lingerie al een tijdje maar had altijd het idee dat voorgevormde beha's meer iets zijn voor kleinere cups. Niets is minder waar, je ziet echt een groot verschil tussen een gewone beha en de opgevulde lingerie van Marlies Dekkers. Ze geven je nog een beetje extra waardoor je een mooi gevormde decolleté krijgt.

Nog een leuke extra is dat je je geen zorgen hoeft te maken over bandjes die zichtbaar zijn. Sterker nog, haar beha's zijn gemaakt om gezien te worden en gezien zal je zeker worden. De afwerking is altijd speciaal en opvallend.

De huidige collectie is weer super! Ik heb gisteren zelf een beha gekocht met verschillende bruine figuurtjes op de cups en op de rug twee goudkleurige ornamenten die de aandacht kunnen trekken als je een rugdecolleté draagt. Ik heb ook een heel mooie gezien met leren riempjes en op de rug een lederen plaatje waar alle bandjes samenkomen. De gedachte aan SM was niet ver weg.

Helaas was mijn beurs niet voorzien op twee beha's, voor een setje (string + beha) betaal je al gemakkelijk 150€ maar dan heb je ook wat. Mijn twee eerste Marlies Dekkers draag ik al twee jaar en zien er nog altijd even goed uit als in het begin.

Ook haar Sundressed-collectie is fantastisch. Ik had al een turquoise bikini en heb me er gisteren nog een oranje aangeschaft, staat heel mooi bij een bruine tint. Ook de bikini's zijn voorgevormd en betaal je rond 150€ maar wat mij betreft is Marlies Dekkers elke eurocent dubbel en dik waard.

Geen opmerkingen: