vrijdag 3 april 2009

Online persoonlijke stylist

Vorige week is 2style4you.com van start gegaan, de persoonlijke stylist die kosteloos met jou gaat shoppen! Laten we even kijken wat de beheersters er zelf van zeggen:

Online kleding shoppen is makkelijk. Maar een outfit vinden de jou echt goed zal staan is nog een lastige klus. Je moet jezelf altijd door dat enorme aanbod heen worstelen voordat je dat ene topje hebt gevonden dat jou echt goed staat! 2style4you maakt daar een einde aan en laat voor vele vrouwen een droom uitkomen... shoppen met een persoonlijk stylist die je precies vertelt welke kleding jou wel en niet goed staat! En dat helemaal gratis!

Meten is weten
Om de kleding te vinden die bij jouw figuur past, moet 2style4you natuurlijk eerst weten hoe jouw lichaam eruit ziet. Je geeft je lengte en gewicht, je meet schouders, borsten, taille en heupen op en geeft eventuele lichaamskenmerken aan.

Gratis figuuranalyse
Vervolgens wordt er een figuuranalyse gemaakt en kan je gaan winkelen in een shop waar uitsluitend kleding wordt getoond die bij jouw specifieke figuur past. Bij alle kledingstukken staat vakkundige uitleg en tips waarom juist dit jou goed zal staan. Inmiddels zijn er al meer dan 40 binnen- en buitenlandse bekende retailers aangesloten met een totale collectie van ruim 2000 verschillende merken, o.a.: Mango, Orangebag.nl, Turnover, Inwear, Wehkamp.nl, watMooi.nl, Hippest.nl, Dorothy Perkins, All Saints, Esprit, Mexx, Welikefashion.com.

Shop, dos & don’ts, stijldilemma’s, trends... alle informatie is gebaseerd op JOUW figuur!
2style4you geeft jou niet alleen een eigen shop. De site staat boordevol met handige tips, foto’s van beroemdheden die jouw lichaamsbouw hebben en trends die bij jouw figuur passen.

Wat zegt Kim?

Dit is weer een veel te leuke tool! Om advies te kunnen krijgen, moet je je eerst registreren. Daarvoor moet je eerst informatie geven over een paar lichaamskenmerken, zoals lovehandles, buik, lengte benen en nek, en dikte kuiten. Daarna moet je gaan meten op vier punten: je heupen, taille, schouders en borsten.

Op basis van deze gegevens krijg je dan kledingvoorstellen gebaseerd op jouw lichaamstype, van rokken over jurken tot topjes en broeken, telkens aangevuld met enkele tips voor jouw probleempunten. In je account vind je ook nog enkele algemene tips voor jouw lichaamstype er op zijn best uit te laten komen en probleemzones te verdoezelen. Je vindt er ook algemene kledingtips afgestemd op jouw lichaamstype en er zijn en een beroemdheid met jouw lichaamstype, waarbij je een paar voorbeelden krijgt van wat wel en niet mooi is.

Er is ook een onderdeel met algemene tips voor tijdens het winkelen, voor kledingonderhoud en voor zij die blut zijn, enkele vermaaktips.

In de shop kan je je budget aangeven en de merken kiezen waar je wil gaan kijken. De merken zijn zeer divers en er is voor elk budget wat wils.

Met mijn marketingbrein denk ik natuurlijk direct dat de belangrijkste reden van deze site kleding verkopen is maar toch vind ik dat de nadruk er niet te sterk op wordt gelegd en dat dit voor veel mensen wel eens een heel interessante tool kan zijn. Hoe vaak koop je niet iets trendy dat je eigenlijk helemaal niet mooi staat? Dankzij 2style4you is dit verleden tijd. Vergeet dus niet even langs de site te passeren voor je gaat shoppen!

2 opmerkingen:

SweetiiTanja zei

Esprit is wel een tof merk! Hoe kom je daar zo bij om hierover te schrijven?

LilKim8 zei

Persbericht ;)