dinsdag 23 december 2008

Schoenenhemel

I died and found heaven: de Sea of Shoes-blog van de zeventienjarige Jane. Zoals de titel al suggereert, is de blog gewijd aan schoenen in alle maten en vormen.

Jane en haar moeder zijn verstokte fashionvictims: ze dragen de mooiste kleren van de grootste modeontwerpers en jij kan dat allemaal bewonderen op haar blog. Voor mij, als Belgische, is het leuk om te lezen hoe lyrisch Jane wordt van haar strokensandalen van Dries Van Noten en haar geveterde laarzen van Anne Demeulemeester; twee van onze grootste Antwerpse trotsen op modegebied.

Je vindt op de blog een beetje informatie over (schoen)ontwerpers maar vooral foto's van de outfits die ze draagt. Daarbij kan je ook zien dat ze helemaal weg is van haar sandalboots van Martin Margiela (zie foto hierboven) en Prada; je hebt de afgelopen maanden zeker wel eens een keer gehoord van de laarzen met peeptoe, op deze blog kan je zien hoe je ze gemakkelijk kan combineren. En ik moet eerlijk bekennen dat die twee paar boots mijn hart hebben gestolen en ik volledig aan het vallen ben voor de laarzen met peeptoe.

Geen opmerkingen: