donderdag 18 december 2008

Doe Deere

Via MissLipgloss kwam ik bij LimeCrime terecht, een online make-upshop met ontzettende felle oogschaduws. Ik surfde een beetje verder en kwam terecht op de blog van de eigenaresse Xenia: Doe Deere (tevens de bron van de foto hiernaast).

Wat een f*cking fantastic blog! Er staat echt waanzinnig veel informatie op over make-up, fashion en de fotoshoots die ze doet. Je vindt er tutorials met duidelijke uitleg over hoe je elk deel van je gezicht moet opmaken, er zijn veel foto's te bekijken (niet alleen van haar fotoshoots), ze brengt nieuwe modetrends onder de spotlight en nog veel meer.

Zoals je op de foto kan zien, is Xenia een heel mooie vrouw maar wel een speciale. Ze schuwt kleuren niet, niet alleen in haar make-up maar ook in haar outfits. En natuurlijk is haar rode haar een echte aandachtstrekker. De looks die ze op het blog showt, zijn dan ook niet de simpelste. Ik vind het in ieder geval fantastisch (om naar te kijken, zelf krijg ik die looks in geen honderd jaar goed uitgewerkt), wat vind jij er van?

Geen opmerkingen: