woensdag 5 november 2008

November = Kerstmaand bij Tickled Pink Scentsations

Ik heb al verscheidene posts geschreven over Tickled Pink Scentsations :-$ en waarschijnlijk kunnen jullie mijn geleuter erover niet meer aanhoren maar dit nieuwtje wil ik jullie zeker niet onthouden: tijdens de hele maand november kan je 30% korting krijgen op je bestelling! Om deze korting te krijgen, moet je een code ingeven bij het bestellen. Deze code kan je vinden op het forum, in het subforum It's Codealicious (uit respect voor Mia zal ik ze hier niet zetten, hoewel ik dat vorige keer wel heb gedaan, ik weet het).

Het is echt wel de moeite om nog eens naar TPS te surfen. Sinds kort verkoopt Mia dupes (namaak) van bekende geurtjes, o.a. (en mijn favorieten) Flowerbomb van Victor&Rolf, Flower by Kenzo, The One van D&G en L'eau d'Issey. Ook voor mannen heeft ze enkele geurtjes, zoals Drakkar Noir, David Beckham Instinct en Jean-Paul Gaultier. Heb je ineens een leuk kadootje voor je vriend en kan je ongegeneerd voor jezelf mee bestellen ;-)

Zoals jullie weten, behoren wij tot het deel van de wereldbevolking dat er best warmpjes bijzit. Helaas zijn er mensen dichtbij en veraf die het slechter hebben dan wij. Om deze mensen te steunen, heeft Mia een tombola uitgeschreven waarbij er drie winnaars getrokken worden, die dan een prachtpakket van TPS krijgen. De opbrengst van de loterij wordt geschonken aan een borstkankervereniging, een tehuis voor daklozen en het Leger des Heils in Amerika en Nederland. Denk in de aanloop naar de mooiste familieperiode van het jaar ook eens aan anderen en koop een ticketje voor de tombola (kost je 1$, dat is zelfs nog geen euro). Mia vraagt wel om deze apart aan te kopen, zonder gebruik te maken van de kortingscode en als je aangeeft dat je in Amerika woont, worden er ook geen verzendingskosten aangerekend. Als je het niet wil doen voor de daklozen, doe het dan voor het geweldige pakket dat je kan winnen ;-) Mijn vier ticketjes zijn alvast gekocht.

Geen opmerkingen: