donderdag 24 juli 2008

Beautytalk

Kletsen, wij vrouwen zijn er echte krakken in. En wat is er leuker dan over je passie te praten?! Hier vind je een lijstje van mijn favoriete beautyfora, niet per sé in volgorde:
  • Beautyglossforum: Het forum van de site van Mascha. Je kan hier praten met meiden - ik denk vooral tieners en jonge twintigers - over verschillende beautyonderwerpen, gaande van make-up over nagels tot lichaamsverzorging in het algemeen. In het topic Shoppen vind je links naar en reviews van verschillende beautymerken. Je kan foto's plaatsen van je make-up van de dag of van je stash, zoals ze dat noemen (je voorraad make-up e.d.). En natuurlijk is er ook een gedeelte dat niet over beauty gaat.
  • Lushforum: Het Nederlandse forum van Lush. Praat met gelijkgestemden van alle leeftijden. De lushies vertellen er over Lush in hun dagelijkse leven, je vindt er reviews en ideeën voor het gebruik van de Lushproducten, je kan er vragen stellen over de producten en je kan er meedoen aan een groepsorder - er worden ook groepsorder voor andere merken georganiseerd. Je vindt er ook reviews over andere merken en natuurlijk is er een blabla-gedeelte.
  • Lushiousbeautytalk: Het forum van Lushious Babe. Dit vind ik persoonlijk het betere beautyforum. Je vindt hier veel informatie over minerale make-up en MAC Cosmetics maar ook andere merken komen aan bod op het forum. Voornamelijk make-up wordt er besproken maar er zijn ook onderwerpen over lichaamsverzorging e.d te vinden. Een echte aanrader!

Geen opmerkingen: